kovacskati
kovacskati
Kossuth-díj

 
A kezdet
 
Menü
 
Vidámság

Békés Boldog Karácsonyt 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
óra
 
számláló
Indulás: 2011-12-12
 
Hirek - cikkek
Hirek - cikkek :

  2017.10.01. 11:26

2017. augusztus 28. Borsonline


Kovács Kati: Sosem tudtam bánni a férfiakkal!

Legnagyobb slágereivel és piros magas sarkú cipőkkel készült szombati koncertjére Kovács Kati, aki két dal között az életéről is vallott.

Előremegyek, hogy lássam az arcát – kiabálta szüleinek egy kilenc év körüli kislány, majd meg is iramodott, hogy minél jobb helyet szerezzen ma­gának a színpad előtt. Az I. kerület Kovács Katival búcsúztatta a nyarat, az énekesnő az egész napos program fő attrakciója volt, közvetlenül a tűzijáték előtt.

– Kérjük, ne vakuzzanak és ne gyújtsanak rá! Higgyék el, borzasztóan zavarja a művészeket! – fordult a műsorvezető a közönséghez, majd színpadra hívta az élő legendát. Az Egy hamvas arcú kisgyerek kezdetû dallal indult a közel másfél órás élő koncert, több százan gyűltek ekkor már a színpad köré, és énekeltek, tapsoltak egyre hangosabban az ismerős dallamokra. Nem leszek a játékszered, Édes kisfiam, Úgy szeretném meghálálni, Add már uram az esőt!, Ha legközelebb látlak… – a legnagyobb slágerek szólaltak meg egymás után, két dal között pedig a táncdalfesztiválok királynője vagy a zenekarával és a kö­zönséggel viccelődött, vagy az éle­te fejezeteiről tett rövid vallomásokat.

Az énekesnő dobosát is kitüntette egy kedves mozdulattal

– Ez az én kudarcom. Sajnos egész éle­temben fo­galmam sem volt ar­ról, hogyan kell bánni a férfiakkal – mondta egy alkalommal, majd a fellépése alatt kétszer is egy biztonsági őr segítségét kérte.

Azt mondja, sosem tudott bánni a férfiakkal

– Megkérem azt a jóképű biztonsági őrt, segítsen nekem! Cipőt, kérek egy másik cipőt! Ha egyszer nő lesz, megérti majd – parancsolt rá az úrra, miközben lecserélte magassarkúját. Ebből egyébként négy pár is készült, három piros és egy fekete. Majdnem mind szolgálatba is állt a fellépés alatt. Az énekesnő a koncert során azt is elárulta, örülne, ha öt kilótól meg tudna szabadulni, bár így is kirobbanó formában volt, a Rock and Rollert például végigugrálta. Kovács Katit kétszer tapsolta vissza a közönség.

A koncert alatt többször is cipőt váltott, amit a nők nyilván megértenek

Meghatott tömeg hallgatta Kovács Katit, akit a végén kétszer is visszatapsoltak

REKORDOK FŰZŐDNEK A NEVÉHEZ

Kovács Kati gimnazistaként elindult a Ki mit tud?-on, Heves megyében nyert, de az országos döntőbe nem jutott be. „Üvöltözésnek” titulált előadásmódja miatt eltanácsolta a zsűri. Élete második Ki mit tud?-ját megnyerte 1965-ben, 1966-ban pedig a táncdalfesztiválon négy díjat gyűjtött be. Egy csapásra az ország legnépszerűbb előadója lett. Dolgozott az Illés, a Metró és az Omega együttessel. Az év énekesnőjének választották Angliában és Németországban is. Több mint kilencven kislemeze jelent meg, Liszt Ferenc- és Kossuth-díjas.

Rekordok fűződnek a nevéhez © mti

 

 
facebook

Kovács kati rajongói klub a facebook oldalon

 
zenekarok oldalai

Videók

Kovács Kati rajongói oldal

Koncertek fotói

 

vörösklub gportal

lordklub gportal

demjenrozsi gportal

 
HIRDETÉS

 

 

 
Tartalom

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu